tisdag 22 mars 2016

Hejdå, bilder och blogg!

Hej!
Här är jag med mina färgmatchade gosedjur.
När humorn dyker upp då är allt ok.
Hade längtat länge efter att plåta detta koncept, hade en vision i huvudet som tryckte på tills jag en kväll orkade ta tag i det.
Klänningen jag bär har jag gjort av en söt gardin jag hittade, inför Återbruksmässan som äger rum 16 april på Fontänen i Linköping. 
Jag kommer att visa både kaxigt och blommigt på modevisningen och ha ett monter mer fler grejer att titta på och köpa om man skulle vilja det.
Välkomna!
Boka in datumet, det är spännande grejer där! Klänningen finns i två utföranden -
kortärmad och långärmad.
Även denna klänning med en söt björn på och gjord av en halsduk kommer att vara med på Återbruksmässan.* * *
Tänkte också att visa vårjackorna idag som kommer att finnas till försäljning på Handelns Hus i Linköping fr o m april.
Denna kappa är sydd av glittrig stuv från Ohlssons och prydd med säsongens tema - hjärtat - som finns som motiv på mina nya alster.
Från vintersäsongens kämpande med liv och död för mig och min nära-döden-upplevelse som jag uttryckte via en lite mörkare tema omsluten av svart och vit änglamystik,
har jag nu landat i religiös godhet och tankarna kring nödvändigheten att öppna sitt hjärta istället för att spotta ur sig en massa ord.
Just denna kappa har ett hjärta av skinn prydd med D-ringar.
Denna jacka är av underbar lätt och fuktavvisande neoprentyg.
Det svarta mönstret är kantad med guld.
Denna underbara jacka är tyvärr redan såld.
Jag ser bajsnödig ut på denna bild och Jessica är jättefin, men det struntar jag i  - ju tokigare desto bättre!

Den här färgglada jackan finns två ex kvar av.
Jessica som modellar med mig här träffade jag på kursen om vår sjukdom och hon är verkligen snygg!
Det var väldigt roligt att dela bildutrymmet med någon för en gångs skull när jag ändå sytt upp flera ex av varje plagg i vårkollektionen.
* * *
Här kommer en vårjacka som jag sytt av genomskinlig vaxduk från Ohlssons, med muddar från second hand och påstrykbart dödskallemotiv från Kina. Sydde med silvertråd, men det bästa kanske är genomskinligt tråd ändå, finns på Ohlssons.

Snyggt, va?!
På tal om det så har jag ingen ork kvar att fota modeller och redigera bilder. Jag är fortfarande bara igång halvtid och hjärnan pallar inte att hålla reda på processen som följer efter plåtningarna. Plus att själva redigeringen för t ex 30 bilder tar 1 dygn och jag kommer inte att kunna utföra den processen på samma sätt jag hittills gjort. Som egenföretagare fr o m 1 april så kommer jag ju inte få betalt för denna omfattande redigeringsarbete, så jag KAN inte fortsätta helt enkelt. Ska bara försöka väldigt sakta att göra färdigt de två senaste plåtningarna, som i övrigt blev väldigt-väldigt lyckade och snygga - dels denna plåtning ihop med Jessica och så en efter det med en mörk modell vacker som självaste kvällssolen.
Detta innebär tyvärr också att det inte blir några fler blogginlägg i den formen jag hittills kört.
Förlåt.
Så jag passar på att vinka hejdå!
Men misströsta icke - tids nog så hittar jag nog ett smidigare sätt att utnyttja det här forumet på. 
Det bara går inte helt enkelt, jag fixar inte en så komplicerad och tidskrävande process som jag inte på något sätt kommer att kunna ta betalt för.
Jag hinner sy två plagg, som jag kan ta betalt för, under tiden som jag fått en enda bild klar att publicera om bilden inte föreställer mig själv. 
Jag får ta mig samman och fundera på vilket sätt jag kan upprätthålla detta forum utan att det slukar mig som en stor drake och jag kommer sedan ut som eld ur dennes mun.
Passar därför på att tacka alla mina trogna följare här och rekommendera istället mitt alldeles nya och fräscha INSTAGRAM-konto "StudioLaden"- 
snälla, bli mina följare där istället!
Där kommer jag att uppdatera löpande med mina vår- och sommarplagg.
* * *
Till sist ville jag berätta att jag nu är klar med min utbildning i modedesign!
Avslutningsvis ska jag publicera delar av mitt slutarbete - några boards, en illustration och modeteckningar.Hoppas vi ses på Instagram istället!
Och på Handelns Hus, och på Återbruksmässan!
PUSS-PUSS!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar